Monster Hunter Tri (author: AkiraGr)
Monster Hunter Tri (author: AkiraGr) Όλα τα Θέματα
Πρώτη  Προηγούμενη  Σελίδες ... 46 47 48 49 50  Επόμενη  Τελευταία 
pekinoua

Μέλος από : 15/02/2009

18/6/2010 11:01:32 πμ
Quote to:sev Παιδια, μια ερωτηση:
Σε καποιες περιοχες υπαρχουν καποιοι "συντομοι δρομοι". Π.χ. απο την περιοχη 2 (νομιζω)
αν βουτηξεις, βγαινεις σε μια τρυπα στο βραχο στην 5, και στη 11, αν βγεις στην επιφανεια, εχει καπου μια σκαλα που σε παει στην 8 (αν θυμαμαι καλα). Υπαρχουν κι αλλα τετοια "shortcuts" ;;;

Δεν τα θυμάμαι τώρα όλα πάντως υπάρχουν πολλά. Αν δεν κάνω λάθος, σε κάθε camping έχει shortcut σε περιοχή. Ακόμα πολλοί γκρεμοί αν "πέσεις" ή σε ρίξουν τέρατα  σε οδηγούν σε θάλασσες ή σπανιότερα σε γη.

sev

Μέλος από : 13/10/2009

18/6/2010 1:43:31 μμ
Quote to:pekinoua Quote to:sev Παιδια, μια ερωτηση:
Σε καποιες περιοχες υπαρχουν καποιοι "συντομοι δρομοι". Π.χ. απο την περιοχη 2 (νομιζω)
αν βουτηξεις, βγαινεις σε μια τρυπα στο βραχο στην 5, και στη 11, αν βγεις στην επιφανεια, εχει καπου μια σκαλα που σε παει στην 8 (αν θυμαμαι καλα). Υπαρχουν κι αλλα τετοια "shortcuts" ;;;

Δεν τα θυμάμαι τώρα όλα πάντως υπάρχουν πολλά. Αν δεν κάνω λάθος, σε κάθε camping έχει shortcut σε περιοχή. Ακόμα πολλοί γκρεμοί αν "πέσεις" ή σε ρίξουν τέρατα  σε οδηγούν σε θάλασσες ή σπανιότερα σε γη.

Thanks!
Τωρα που το λες θυμηθηκα οτι π.χ. και στο flooded forest εχει διαφορα τετοια.
Απλα στο moga woods βλεπω καποια μερη (σε βραχια κλπ) που φαινονται σαν "εξοδοι", αλλα δεν εχω βρει ακομη απο πού μπαινει κανεις εκει!

Arty2 ( Moderator )

Μέλος από : 06/06/2008

21/7/2010 9:44:55 πμ
Ερώτηση: υπάρχει κάποιο penalty όταν κανείς πεθαίνει εκτός αποστολής;
Προχωράω αργά και σταθερά... στο Qurupeco πλεον

DiscipleInAgony

Μέλος από : 05/05/2008

21/7/2010 4:09:44 μμ
Quote to:Arty2 Ερώτηση: υπάρχει κάποιο penalty όταν κανείς πεθαίνει εκτός αποστολής;
Προχωράω αργά και σταθερά... στο Qurupeco πλεον

Oχι δεν υπάρχει penalty...απλώς ξαναξεκινάς από το χωριό...

Εχεις ακόμα καιρό...συνέχισε!

Arty2 ( Moderator )

21/7/2010 8:52:52 μμ
Θέλει ώρες πάντως το άτιμο.... πολλές ώρες

pekinoua

21/7/2010 11:09:07 μμ
Πάρα πολλές ώρες... To online κομμάτι είναι αυτό που κέρδισε εμένα πάντως. Εκεί ορισμένα τέρατα τα συνάντησα για  πρώτη φορά. Και χωρίς καλό αποτέλεσμα. Το θέμα είναι πως εγώ δεν ξέρω καθόλου πότε θα το αρχίσω... Άντε να δούμε:p!

JimLink

Μέλος από : 24/12/2008

23/7/2010 7:24:38 μμ
Δυστυχώς στεναχωριέμαι που το λέω, αλλά ένα παιχνίδι τρίτης εταιρείας από μία σειρά που ποτέ πριν δεν την ήξερα ούτε είχα ασχοληθεί ξεπέρασε σε χρόνο παιχνιδιού στο Wii μου, το πιο πολυαναμενόμενο για πολλούς και γεμάτο με καθυστερήσεις και αναβολές παιχνίδι με τους χαρακτήρες και το σύμπαν της Nintendo, το Super Smash Bros Brawl. Και σε πολύ λιγότερο χρονικό διάστημα. Και έχουν γράψει και τα δύο πολλές πολλές ώρες. Αξίζει συγχαρητήρια το MH3 κυρίως όμως για την ποιότητά του.
Τελείωσα όλα τα quests σε offline και online, μου μένουν τα event που θα βγαίνουν σε διάφορα χρονικά διαστήματα και ακόμα υπάρχουν πολλά που μπορώ να κάνω στο παιχνίδι. Τίτλος με φοβερό replay value και δυνατότητα επιλογών που αγγίζουν σε χρόνο ενασχόλησης επιπέδου Pokemon RPG.

pekinoua

23/7/2010 9:49:04 μμ
Με πια πανοπλία είσαι τώρα? Από τα τελευταία τέρατα να φανταστώ?

Arty2 ( Moderator )

23/7/2010 10:03:15 μμ
@JimLink: Ακριβώς, εχουν πετύχει την ίδια συνταγή- καταιγισμός από στοιχεία, συνδυασμούς και πληροφορίες, και όλα απαραίτητα για να το προχωρήσεις πιο πέρα. Κρίμα που τα σχετικά fansites είναι πολύ πίσω...

pekinoua

24/7/2010 2:01:12 μμ
Quote to:Arty2 Κρίμα που τα σχετικά fansites είναι πολύ πίσω...

Όντως. Ούτε το MH wikia δεν έχει πάρα πολλά, που το θεωρώ αρκετά καλό. Πάντως όσον αφορά την αποτελεσματικότητα των όπλων, βρήκα αυτό. http://www1.atwiki.com/mhiii/pages/5.html

ps: Κάποια ονόματα είναι στην ιαπωνική τους εκδοχή. Εκεί θα σου χρειαστεί το google.

Πρώτη  Προηγούμενη  Σελίδες ... 46 47 48 49 50  Επόμενη  Τελευταία