Quote to:chased
Χθες μίλησα με την,πάντα ευγενική,κοπέλα από το e-shop γιατί δε θυμόμουν τους Nortec Points που χρειάζονται για κονσόλα Wii/DS XL/και λογικά 3DS.Μου είπε 20.000.Δε νομίζετε ότι είναι λίγο υπερβολικά μεγάλο το όριο?Χρειάζονται ΠΡΟ-παραγγελίες των 1.000€ για να φτάσεις εκεί.Για να μη σκεφτώ τις απλές παραγγελίες.Επίσης,δεν έχετε τόσα προϊόντα σαν Nortec που να μπορεί κάποιος να φτάσει εκεί εύκολα ακόμα και αν θέλει να σας δώσει minimum 1.000€...Μήπως να το ρίχνατε στις 15.000 Nortec Points?Λέω εγώ τώρα... chased .-
Αν υπολογίσεις ότι το Wii έχει λιανική τιμή 230 €, στην ουσία για προ-παραγγελίες 1.000 € σου δίνουμε δώρο αξίας 23% των παραγγελιών σου. Δεν είναι κι άσχημα, νομίζω... Για το Nintendo 3DS δεν έχουμε ακόμα ορίσει πόντους, γιατί δεν ξέρουμε την τιμή λιανικής που θα είναι διαθέσιμο στο nintendo.gr (και ακόμα σημαντικότερα το κόστος του, για να μπορέσουμε να υπολογίσουμε τους πόντους στους οποίους θα αντιστοιχεί). Ωστόσο, ανάλογα με την τιμή του θα υπολογιστούν και οι πόντοι που αντιστοιχούν με την ίδια ακριβώς λογική που έχει γίνει και για τα υπόλοιπα προϊόντα. Επιπλέον, το Nintendo 3DS νομίζω ότι αποτελεί εξαίρεση. Έχουμε περιλάβει τις κονσόλες στο σύστημα επιβράβευσης περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους και λιγότερο για πρακτικούς. Αν το καλοσκεφτείς, για να αγοράζει κάποιος τίτλους Wii από το site, μάλλον σημαίνει ότι έχει Wii, άρα η ύπαρξη της κονσόλας σαν επιβράβευση είναι μάλλον άχρηστη. Από την άλλη, σας επιβραβεύουμε με ένα παιχνίδι δώρο για κάθε 10 που αγοράζετε, ή για κάθε 5 που προ-παραγγείλετε. Δεν είναι κι άσχημα... Σίγουρα είναι πολύ καλύτερα από το Nintendo Club... Υ.Γ. Μήπως έχεις υπολογίσει ότι μέχρι να κυκλοφορήσει το Nintendo 3DS θα έχεις 15.000 πόντους και προσπαθείς να μεθοδεύσεις καταστάσεις, εντελώς τυχαία;
|