RPGs στο Wii (author: DiscipleInAgony)
RPGs στο Wii (author: DiscipleInAgony) Όλα τα Θέματα
Πρώτη  Προηγούμενη  Σελίδες ... 11 12  Επόμενη  Τελευταία 
gibari

Μέλος από : 04/05/2008

13/7/2010 10:41:21 μμ
Quote to:DiscipleInAgony Eυτύχημα πραγματικά που το πήρα μια μέρα πριν φύγω από το σπίτι του Θοδωρή...(ο οποίος δεν το εκτίμησε, αν και πραγματικά και μόνο το ότι έπαιξε μέχρι τερματισμού το Baten, sσυγχωρείται για πολλά του αμαρτήματα...¨)

tsk tsk tsk
απλα δεν με ενθουσιασε οσο το πρωτο...το παιχνιδι το καλο φαινεται απο την εισαγωγη του : P

kostasam ( Moderator )

Μέλος από : 29/04/2008

13/7/2010 11:36:29 μμ
Και τι εισαγωγή; Μιλάμε για έπος. Ούτε τα τρειλερ μεγάλης ταινίας δεν είναι τόσο πορωτικά. Και εγώ ψηφίζω π[ρώτο Baten Kaitos κυρίως γιατί το σύστημα μάχης είχε περισσότερο βάθος.

gibari

Μέλος από : 04/05/2008

13/7/2010 11:55:13 μμ
Quote to:kostasam Και τι εισαγωγή; Μιλάμε για έπος. Ούτε τα τρειλερ μεγάλης ταινίας δεν είναι τόσο πορωτικά. Και εγώ ψηφίζω π[ρώτο Baten Kaitos κυρίως γιατί το σύστημα μάχης είχε περισσότερο βάθος.

ετσι ειναι κ οποιος δεν το παραδεχεται εχει εμμονες κ κανει πεισματα...απλα τα πραγματα.

yomanation

Μέλος από : 22/11/2008

14/7/2010 7:41:39 πμ
Δεν έχω παίξει το Origins αλλά μου φάνηκε πολύ πιο φτηνιάρικο από το πρώτο από όλες τις απόψεις στα video που έχω δει. Βέβαια, απ' ότι ξέρω είναι καλό παιχνίδι.

Εγώ πιο πολύ περιμένω το Last Story παρά το Xenoblade, κάτι μου λέει ότι αυτό σίγουρα θα γίνει localize τουλάχιστον. Για το Arc Rise Fantasia τι λέτε;

kostasam ( Moderator )

Μέλος από : 29/04/2008

14/7/2010 12:59:51 μμ
Λέμε πως κάθε ιαπωνικό rpg είναι καλοδεχούμενο. Μια ερώτηση. Από πότε έχει να βγει καλό μεγάλο ιαπωνικό Rpg; Τα FF 10 και 12. Ας τα αφήσουμε αν δεν λέγονταν FF θα έπεφτε γερό κράξιμο. 

Πρώτη  Προηγούμενη  Σελίδες ... 11 12  Επόμενη  Τελευταία