Ποια είναι τα απαραίτητα παιχνίδια / περιφερειακά Nintendo GameCube για το Wii; (author: akiragr)
Ποια είναι τα απαραίτητα παιχνίδια / περιφερειακά Nintendo GameCube για το Wii; (author: akiragr) Όλα τα Θέματα
Πρώτη  Προηγούμενη  Σελίδες 1 2 3 4  Επόμενη  Τελευταία 
Ποια είναι τα απαραίτητα παιχνίδια / περιφερειακά Nintendo GameCube για το Wii; (author: akiragr)
herooftime

Μέλος από : 05/04/2009

13/5/2009 10:11:15 μμ
Πρώτο home console που αγόρασα ήταν το Wii. Έως τότε είχα ένα GameBoy Color, ένα GameBoy Advance SP και το αρχικό DS. Δεν ήμουν έως τότε fan και δεν ήξερα πολλά από gaming, πόσο μάλλον για τις απίστευτες σειρές παιχνιδιών όπως Zelda, Metroid, Mario Kart... Το πρώτο παιχνίδι για το Wii που πήρα ήταν το Twilight Princess με το οποίο πορώθηκα! Ύστερα ακολούθησαν το Galaxy και το Coruption. Tέλος πήρα το Brawl... Τότε ήταν που έμαθα για όλα τα απίστευτα παιχνίδια. Έψαξα, είδα και κάλυψα όλα μου τα κενά. Τώρα με αποκαλώ fan και νομίζω πως γνωρίζω αρκετά για ανήκω σ'αυτή τη <<κοινώτητα>>. Επομένως ανακάλυψα και τα παιχνίδια που θα ήθελα να παίξω. Αφού με το Wii έχω τη δυνατότητα να δοκιμάσω παιχνίδια του Game Cube, αποφάσησα να αγοράσω τους κλασικούς τίτλους, όπως το Wind Waker, το Metroid Prime... ( μπορείτε να προτείνετε και άλλους αν θέλετε ). Μπαίνω στο site ( αυτό ) και με θλίψη ανακαλύπτω πως δεν μπορώ να παραγγείλω παιχνίδια και περιφερειακά ( δηλαδή το Game Cube controller ) από το Game Cube... Θα παρακαλούσα, αν μπορεί κάποιος να το προτείνει και να υπάρξει δυνατότητα στο ( κοντινό ) μέλλον να παραγγέλνω, εγώ και άλλοι fan που προφανώς θα υπάρχουν, προϊόντα Game Cube!

Kampas ( Moderator )

Μέλος από : 15/12/2008

29/5/2009 6:54:07 μμ
Quote to:herooftime Quote to:herooftime Σκέφτηκα κάτι! Kampas, θυμάσαι που σου έλεγα οτι θέλω παιχνίδια του GC; Λοιπόν, έχετε κανένα να περισεύει σε καμιά αποθήκη και ένα GC Controller;

Αν ναι, κάνε μια λίστα (*please*)

Απαντάω εδώ, για να είμαι on topic. Εμείς από GC δεν έχουμε απολύτως τίποτα. Η Nintendo έχει σταματήσει να παράγει οποιοδήποτε προϊόν GC εδώ και χρόνια, άρα είναι αδύνατο για εμάς να βρούμε.

Οι μόνες πιθανότητες να βρείτε είναι είτε σε ψαγμένα, συνοικιακά καταστήματα που έχουν αγοράσει προϊόντα GC μεταχειρισμένα ή καινούργια μέσω internet, ή σε καταστήματα "ξεχασμένα" που έχουν προϊόν, αλλά όχι πελάτες, άρα έχουν ακόμα προϊόντα που αγόρασαν πριν 4-5 χρόνια.

paixtaras

Μέλος από : 10/12/2009

10/12/2009 3:28:07 μμ
ρε παιδιά βρηκα καποια χειριστηρια gamecube αλλα δεν ξερω πως να τα βαλω για να παιξουν...(εννοω οτι δεν βρισκω στο μενου πως τα βαζω)

Kampas ( Moderator )

Μέλος από : 15/12/2008

10/12/2009 7:04:59 μμ
Quote to:paixtaras ρε παιδιά βρηκα καποια χειριστηρια gamecube αλλα δεν ξερω πως να τα βαλω για να παιξουν...(εννοω οτι δεν βρισκω στο μενου πως τα βαζω)

Εξαρτάται από το παιχνίδι. Εφόσον το υποστηρίζει (θα το δεις στο πίσω, επάνω δεξιά μέρος της συσκευασίας) ρίξε μία ματιά στο manual και στους τρόπου χειρισμού και θα σε διαφωτίσει.

kostasam ( Moderator )

Μέλος από : 29/04/2008

11/12/2009 9:21:04 πμ
Στο πάνω μέρος της κονσόλας σου (σε όρθια θέση) υπάρχει ένα πορτάκι μικρό και ένα μεγάλο. Αυτά ανοίγουν. Στο μεγάλο υπάρχουν 4 υποδοχές για χειριστήρια Gamecube, στο μικρό υπάρχουν 2 υποδοχές για κάρτες μνήμης Gamecube.

foivosfoivos

22/1/2010 9:16:41 πμ
Quote to:herooftime Πρώτο home console που αγόρασα ήταν το Wii. Έως τότε είχα ένα GameBoy Color, ένα GameBoy Advance SP και το αρχικό DS. Δεν ήμουν έως τότε fan και δεν ήξερα πολλά από gaming, πόσο μάλλον για τις απίστευτες σειρές παιχνιδιών όπως Zelda, Metroid, Mario Kart... Το πρώτο παιχνίδι για το Wii που πήρα ήταν το Twilight Princess με το οποίο πορώθηκα! Ύστερα ακολούθησαν το Galaxy και το Coruption. Tέλος πήρα το Brawl... Τότε ήταν που έμαθα για όλα τα απίστευτα παιχνίδια. Έψαξα, είδα και κάλυψα όλα μου τα κενά. Τώρα με αποκαλώ fan και νομίζω πως γνωρίζω αρκετά για ανήκω σ'αυτή τη <<κοινώτητα>>. Επομένως ανακάλυψα και τα παιχνίδια που θα ήθελα να παίξω. Αφού με το Wii έχω τη δυνατότητα να δοκιμάσω παιχνίδια του Game Cube, αποφάσησα να αγοράσω τους κλασικούς τίτλους, όπως το Wind Waker, το Metroid Prime... ( μπορείτε να προτείνετε και άλλους αν θέλετε ). Μπαίνω στο site ( αυτό ) και με θλίψη ανακαλύπτω πως δεν μπορώ να παραγγείλω παιχνίδια και περιφερειακά ( δηλαδή το Game Cube controller ) από το Game Cube... Θα παρακαλούσα, αν μπορεί κάποιος να το προτείνει και να υπάρξει δυνατότητα στο ( κοντινό ) μέλλον να παραγγέλνω, εγώ και άλλοι fan που προφανώς θα υπάρχουν, προϊόντα Game Cube!

psaxnesai akomi? An thes, mporo na soy protino liseis!

herooftime

Μέλος από : 05/04/2009

22/1/2010 9:19:01 πμ
Έχω βρει κάτι ωραία παιχνίδια στο gameexplorers και είμαι εντάξει. Thanks anyway :)

foivosfoivos

26/1/2010 8:03:00 πμ
Quote to:herooftime Έχω βρει κάτι ωραία παιχνίδια στο gameexplorers και είμαι εντάξει. Thanks anyway :)

Αυτο θα σου προτεινα και εγω!!!!

foivosfoivos

11/3/2010 6:29:04 πμ
H nintendo paragei GC controllers !!! Na h apodeiksi!

http://www.play-asia.com/paOS-13-71-23-49-en-70-2ola.html

Pote tha erthoun tetia xeiristiria?

Πρώτη  Προηγούμενη  Σελίδες 1 2 3 4  Επόμενη  Τελευταία