|
Πρώτο home console που αγόρασα ήταν το Wii. Έως τότε είχα ένα GameBoy Color, ένα GameBoy Advance SP και το αρχικό DS. Δεν ήμουν έως τότε fan και δεν ήξερα πολλά από gaming, πόσο μάλλον για τις απίστευτες σειρές παιχνιδιών όπως Zelda, Metroid, Mario Kart... Το πρώτο παιχνίδι για το Wii που πήρα ήταν το Twilight Princess με το οποίο πορώθηκα! Ύστερα ακολούθησαν το Galaxy και το Coruption. Tέλος πήρα το Brawl... Τότε ήταν που έμαθα για όλα τα απίστευτα παιχνίδια. Έψαξα, είδα και κάλυψα όλα μου τα κενά. Τώρα με αποκαλώ fan και νομίζω πως γνωρίζω αρκετά για ανήκω σ'αυτή τη <<κοινώτητα>>. Επομένως ανακάλυψα και τα παιχνίδια που θα ήθελα να παίξω. Αφού με το Wii έχω τη δυνατότητα να δοκιμάσω παιχνίδια του Game Cube, αποφάσησα να αγοράσω τους κλασικούς τίτλους, όπως το Wind Waker, το Metroid Prime... ( μπορείτε να προτείνετε και άλλους αν θέλετε ). Μπαίνω στο site ( αυτό ) και με θλίψη ανακαλύπτω πως δεν μπορώ να παραγγείλω παιχνίδια και περιφερειακά ( δηλαδή το Game Cube controller ) από το Game Cube... Θα παρακαλούσα, αν μπορεί κάποιος να το προτείνει και να υπάρξει δυνατότητα στο ( κοντινό ) μέλλον να παραγγέλνω, εγώ και άλλοι fan που προφανώς θα υπάρχουν, προϊόντα Game Cube!
|